Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu son sınıf öğrencileri düzenlenen tören ile okullarına veda etti.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şener, mezun durumdaki öğrenciler ve aileleri, üniversitemiz öğretim elemanları ve idari personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını Niğde Üniversitesi Rektörü       Prof. Dr. Adnan Görür yaptı. Konuşmasına, öğrencileri bekleyen zorlu mücadeleyi hatırlatarak başlayan Rektör Görür, öğrencileri bu mücadelede ayakta tutacak gücün, okulda kazandıklarının yanında içlerindeki vatan ve millet sevgisi olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Adnan Görür’ün ardından Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demiralp’te bir konuşma yaptı. Konuşmasında, mezun olan öğrencileri inci ışıltılarına benzeten Demiralp, “öğrencilerimizi sadece okul sıralarına değil yüreklerimize de oturttuk. Öğrencilerimizi mezun etmenin sevincinin yanında onlardan ayrılmanın hüznünü de taşıyoruz” dedi.

Öğrencilerin okudukları şiirler ve yaptıkları konuşmalar ile devam eden programda, hazırlanan slâyt gösterileri de sunuldu.

Tören öğrencilerin alanda kep atmasıyla sona erdi.

Editör: TE Bilişim