Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Ömer Faruk İlhan, Bahçeli Kasabası Gazi Ortaokulu Öğrencilerine Sosyal Güvenlik Bilinci konusunda bilgilendirme yaptı.

 

 Bor İlçesi   Bahçeli Beldesi Gazi Ortaokulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen bilgilendirmede, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından hazırlanan, 'Güven ve Yarışçı Çocuklar' isimli çizgi film öğrencilere izletilerek program sonunda hikaye kitabı hediye edildi.

 Programda konuşan Niğde İl Müdür Yardımcısı Ömer Faruk İlhan, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun önemine dikkat çekerek, "Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından siz değerli çocuklarımızı bilgilendirmek ve sosyal güvenliğin önemini göstermek amacıyla, öğrencilerimizin anlayacağı şekilde güzel bir çizgi film karakteri oyun hazırlanmış. Ayrıca bu çizgi filmi anlatan bir hikaye kitabı gönderilmiştir. Tüm öğrencilerimizin bu konuyu önemle okumaları ve anne, babalarına anlatması faydalı olacağı düşüncesindeyim" dedi. İlhan, "Evinize gittiğinizde anne ve babanıza sosyal güvenlik güvencesi olup olmadığını sorun. Şayet sosyal güvenlik güvencesi yok olan babalarınızın mutlaka kendilerini sosyal güvenlik kurumuna kayıtlarını yaptırmalarını isteyin." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim