Niğde ODTÜ Ortaokulu, 9-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Adana’da düzenlenen 9. TÜYAP Kitap Fuarı’na katıldı. Kitap fuarı 250 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşti. 

Gülten Dayıoğlu, Mavisel Yener, Behiç Ak, Üstün Dökmen gibi birçok ünlü yazarın da okurlarla buluştuğu fuara ilgi fazlaydı. Çevre illerden de yoğun katılımın gerçekleştiği fuara Niğde’den  ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları öğretmen ve öğrencileri 90 kişilik bir kafileyle katıldı.

  

Okul Müdürü Aydın Akbaş konuyla ilgili açıklamasında; "6-7-8. Sınıflarımıza devam eden 73 öğrencimizle Adana'da devam eden 9. TÜYAP Kitap Fuarı'na katıldık. Çok yoğun katılımın gerçekleştiği fuarda öğrencilerimiz, Gülten Dayıoğlu, Üstün Dökmen, Mavisel Yener, Behiç Ak ve daha birçok ünlü yazarla buluşma şansı elde etti. Öğrencilerimiz kitaplarını okudukları yazarları görme, onlarla sohbet etme ve kitaplarını imzalatma imkanını elde etti.  Binlerce insanın kitapları incelediği, yazarlarla bir araya geldiği ve çok çeşitli kitap alma şansı bulduğu, insanı kitap okumaya teşvik eden çok güzel bir atmosfer vardı. Öğrencilerimiz yaşamları boyunca unutamayacakları bir etkinliğe katılmış oldu.  Biz de bir eğitim kurumu olarak öğrencilerimize okuma sevgisini aşılama, okuyan, düşünen, üretken bireyler yetiştirme amacıyla böyle bir etkinliği gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi. 


http://www.borhaber.net/egitim/nigde-odtu-9-tuyap-kitap-fuarinda-h19134.html

Posted by Bor Haber on 17 Ocak 2016 Pazar
Editör: TE Bilişim