Haber : Selim GÖKEL

Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan "Camiye Koşuyoruz,  Namazla  Buluşuyoruz"  programı, 81 İlde olduğu gibi İl ve İlçe Müftülüklerinde  de uygulanmaya devam ediyor.

İlimiz ve İlçe Müftülüklerine bağlı camilerde 18 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında uygulanan 'Camiye Koşuyoruz, Namazla Buluşuyoruz' programı, öğrencilerin 15 günlük ara tatil döneminde cami ile bağlarının kurulmasını sağlamak, cami ve cemaat alışkanlığı kazandırma amaçlı program başlatılmıştı. 

Bu kapsamda İl Müftüsü Mehmet Sırrı Şık, Niğde  Fatih Sultan Mehmet Camiinde camiye devam eden öğrencilerle bir araya geldi. İl Müftüsü  devam program hakkında cami görevlilerinden bilgi aldıktan sonra öğrencilerle samimi bir ortamda bir süre hasbihal etti. Programa devam eden öğrenciler ise ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek İl Müftüsü Sırrı Şık'a  teşekkür ettiler.

Program sonunda camiye düzenli gelen öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek. 

Haber bu... Ancak; 

Niğde İl Müftülüğü resmi sitesinde yer alan (Burada Tıklayın) yukarıdaki haberde Cami içinde küçük öğrencilerle fotoğraf çektiren İl Müftüsü Mehmet Sırrı Şık'ın erkek öğrencilerle olan fotoğrafları müftülük resmi internet sitesinde buzlanmadan verilirken, kız öğrencilerle olan fotoğrafındaki küçük kız öğrenciler buzlanmış, aynı fotoğrafta yer alan müftü Sırrı Şık'ın görüntüsü ise buzlanmadan verilmiş. 

Kız öğrencilerin fotoğraflarının buzlanma gerekçesini merak ediyoruz? Niye ki?

Editör: TE Bilişim