Okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen, voleybol turnuvasında il birincisi olarak ilimizi gruplarda temsil eden Fen Lisesi kız ve Bor ilçesi Şehit Nuri Pamir lisesi erkek takımlarımız grup birincisi olarak yarı finale çıktı.        

 2015 yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen,  voleybol turnuvasında il birincisi olarak ilimizi Malatya’da grup maçlarında temsil eden Fen Lisesi Kız takımı ve Konya’da yapılan grup maçlarında Bor İlçesi Şehit Nuri Pamir Lisesi Erkek takımı grup birincileri olarak yarı finali hak edip Niğde´de çifte birincilikle bir ilki gerçekleştirdiler.

 

Niğde  İl Milli Eğitim Müdürü  Halil İbrahim Yaşar, her iki takım oyuncularını, okul müdürleri ve  beden eğitimi öğretmenlerini makamına kabul ederek bu başarının sevincine ortak oldu.

 

Her iki takıma da kupa takdimi yapan  İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Yaşar; “Spor zeka işidir,  spor bir sonuç değil bir süreçtir,  bu yüzden sadece sporcularımızı değil okul müdürlerimizi ve beden eğitimi öğretmenlerimizi de tebrik ederim,  Karaman ilinde yapılacak olan yarı final maçlarında gönlümüz sizlerledir. Umarım ki büyük bir başarı ile dönersiniz” dedi.


Editör: TE Bilişim