Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü önümüzdeki eğitim öğretim döneminde uygulamaya konulacağı düşünülen kesintisi eğitim sistemi ile ilgili oluşan söylentiler üzerine konu ile ilgili bir duyuru yayınladı. 

Duyuru şöyle ;
 


KAMUOYUNA DUYURU

12 Yıllık Kesintisiz Eğitimle ilgili veli, öğrenci ve öğretmenlerimizde kaynağı belli olmayan duyum ve söylentilerden oluşan bilgi kirliliği oluştuğunu müşahede etmekteyiz.

 

Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yeni sisteme hızlı ve sorunsuz geçebilmek için çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. Ancak Milli Eğitim Bakanlığımız Talim Terbiye Kurulu tarafından yeni müfredat çalışmaları devam ettiğinden, İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğümüzce okulların ayrışması, öğretmen ve öğrencilerimizin diğer okullara nakilleri konusunda çalışmalar tamamlanmadan ilimizde bulunan hiçbir okulun statüsüyle ilgili bir karar almamız söz konusu değildir.

 

Milli Eğitim Müdürlüğümüzce resmi açıklama yapılmadan okulların değişimi, kapatılması gibi söylentilere itibar edilmemesini; hâlihazırda yapılan çalışmalar sonuçlandığında ve kesinlik kazandığında kamuoyuyla paylaşılacağını; çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin mutluluğunu esas alan en uygun oluşumu gerçekleştirilme gayreti içerisinde olduğumuzu;

 

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

 

Celalettin EKİNCİ

Milli Eğitim Müdürü



Editör: TE Bilişim