Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, YGS sonuçlarının açıklanmasının ardından Lise Müdürleri ile durum değerlendirme toplantısı yaptı.



Niğde Öğretmenevi Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Milli Eğitim Müdürü Yardımcıları Mehmet Ali Durak, Yusuf Tüfekçi ile il genelinde bulunan tüm lise müdürleri katıldı.


Milli Eğitim Müdürü Ekinci, Niğde’nin YGS sonucuna göre 12. Başarılı il olduğunu belirterek, “203 YGS sınav sonuçlarına göre ilimiz Türkiye başarı sıralamasında 12. Sırada yer almıştır. Bu bizleri sevindirmektedir. Bir önceki yıl 24. Sırada yer alan Niğde 12 sıra birden yükselmiştir. Son yıllarda ilimizde istikrarlı bir yükseliş bulunmaktadır. Bu hepimizin başarısıdır. İlimiz genelinde uygulamaya koyduğumuz projelerin bu sonuçlara etki ettiğini görmekteyiz. Bu başarının elde edilmesinde kuşkusuz emeği en fazla olan öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimize teşekkür ediyorum. Bu bir ekip işidir. Haziran ayında LYS sınavı yapılacak. Öğrencilerimizi ilgi ve alaka ile takip etmenizi istiyoruz.” dedi.

Toplantıya katılan idareciler ise bu başarının elde edilmesinde herkesin bir payı olduğunu ve bu başarının ekip ile sağlandığını belirttiler. Milli Eğitim Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Değerlendirme toplantısında LYS sınavına girecek öğrenciler ile velilere bilgilendirmeler yapılması gerektiği vurgulandı.


 




Editör: TE Bilişim