Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci Niğde Küçükler Futbol il 1.si olan Özel Sungurbey İlköğretim Okulu futbol takımını kabul etti.



 İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen kabülde emeği geçen idareci,öğretmen ve öğrencilere ayrı ayrı teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci minik şampiyonlarla ayrı ayrı ilgilendi. Şampiyon öğrencilerin tek tek derslerini sorarak hem spor hem de dersin önemini vurguladı.

Ekinci "Eğitimin yanında öğrencileri çok yönlü olarak yetiştirmek gerekir. Spor, müzik ve sanat evrenseldir. Derslerin yanında bunları başarmak öğrencilerin sosyalitesini arttırır. Ailelerimizin keşfedemediği bazı yetenekleri öğretmenlerimiz keşfediyor. Bu da öğrencide olumlu gelişmeler oluşturuyor." dedi.

Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ayrıca "Finale kalırsanız tüm şartlarımı zorlayarak sizi izlemeye geleceğim" dedi. Özel Sungurbeyli öğrenciler Niğdeyi temsilen 3-6 Nisan 2012 tarihleri arasında İzmir Selçuk Efes' te Türkiye Küçükler Futbol Şampiyonasına katılacaklar.

Okul müdürü Eyüb Gedik "Bizleri onurlandırdıkları için İl Milli Eğitim Müdürümüz Celalettin Ekinci Beye teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimi ve emeği geçen beden eğitimi öğretmenimiz Ersan Teyin' i bir daha tebrik ediyorum, inşallah bu başarının devamı gelecektir. Okulumuz aynı zamanda Niğde' yi temsilen Türkiye şampiyonasına katılacaktır. Oradan da başarı ile döneceğine inanıyorum." dedi.


 

Editör: TE Bilişim