Okul sporları federasyonunun düzenlediği 2014-2015 genç kızlar B voleybol müsabakalarında ilimiz şampiyonu olan Niğde Fen Lisesi 4-7 ocak tarihleri arasında Malatya ilinde yapılan grup müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil edip grup birincisi olarak yarı finallere katılmaya hak kazandı.


İlk maçında Adana temsilcisini 3-2, ikinci maçında Kayseri temsilcisini 3-1, üçüncü maçında Malatya temsilcisini 3-0lık skorla yenerek grup birincisi oldu.


Görüşlerini aldığımız beden egitimi öğretmeni Tamer Öztürk öncelikle böyle bir başarıyı ilimize kazandırdığımız için çok mutlu olduklarını, öğrencilerimizin yoğun ders programlarına rağmen kısıtlı imkanlarla özverili bir şekilde çalıştıklarını, Malatya'ya müsabakalara gelirken bu başarıya inanarak geldiklerini, Niğde Fen Lisesi olarak hem üniversite sınavlarında, proje yarışmalarında, TÜBITAK yarışmalarının yanında sosyal ve sportif alanlarda elde etmiş olduğu başarılar ile ilimizi en iyi şekilde temsil etmektedir. Bu başarının kazanılmasında destek olan Niğde Fen Lisesi okul idaresine, öğretmenlerine, Öğrenci velilerine, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne, Acar Seyahat Turizm Şirketine ve yüreklerini ortaya koyarak bu başarıyı elde eden öğrencilerine teşekkür etti. Yarı final müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceklerini belirtti.


Editör: TE Bilişim