Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü “Değerler Eğitimi” temalı 1. Niğde Eğitimde İyi Örnekler Konferansı dün Niğde Kültür merkezi konferans salonunda düzenledi.

Okul ve kurumların değerler eğitimi alanında yaptıkları örnek çalışmaları başvuru ile alındığı proje yarışmasına 63 okul ve kurumdan 126 Öğretmen başvuru yaptı. Akademisyen, STK temsilcileri ve Öğretmenlerin görev aldığı değerlendirme komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 4 kategoride 12 proje dereceye girdi. 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü İl Kültür Merkezinde yapılan Konferansta her kategoriden ilk 3 e giren projeler sunum yaptı.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim YAŞAR, diğer protokol mensuplarının da katılımıyla düzenlenen Ödül Töreninde dereceye girenler ödüllerini protokol mensuplarından aldı.

Programda konuşan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bu çalışması ile güzel projeler ortaya konulmaya çalışılıyor, güzel uygulamalar yapmaya teşvik ediliyor. Bu güzel projeler bu güzel örnekler de öğretmenlerimize bir ilham teşkil ediyor. Bu anlamda netice olarak eğitimimizin kalitesi artıyor. Eğitimdeki standardımız yükseliyor. Öğrencilerimiz için, Öğretmenlerimiz için yeni ufuklar açılıyor, yeni bir vizyon oluşuyor. Bu anlamda bu proje gerçekten önemli, güzel düşünülmüş ve güzel ortaya konulmuş bir proje. Uygulamada emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürümüzü, tüm okul müdürlerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonra da bu projenin daha da geliştirilerek, daha da güzelleştirilerek uygulanmasını ümit ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ile selamlıyorum.” dedi.
Program ödül töreni ile son buldu.
 
 
Editör: TE Bilişim