Milli Eğitim Bakanlığı’nda yeni eğitim sistemine göre değişiklikler devam ediyor. Yenilenen Fizik dersi müfredatı bir seminerle Niğde’deki öğretmenlere tanıtıldı.


Kanuni Sultan Süleyman İlköğretim Okulu toplantı salonunda yapılan bir günlük eğitim seminerine Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Müdür Yardımcısı M. Ali Durak, öğretim görevlileri ve Niğde genelinde görev yapan Fizik öğretmenleri katıldı.

Seminerin açılışında bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, yeni eğitim sistemi ile derslerin müfredatlarının da değiştiğini belirterek, “Öğretmenlerimizin yeni sisteme uygun, kendini geliştiren, araştıran ve öğrencisine verimli olacak şekilde yetişmesini istiyoruz. Yenilen derslerin öğretmen ve öğrencilerimize en iyi şekilde anlatabilmesi için bu tür seminerleri düzenliyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Fizik dersi öğretimini tanıtım semineri Gazi Üniversitesi Enformatik Bölüm Başkanı ve Fizik Anabilim dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Bilal Güneş, Gazi Üniversitesi Fen Bilgisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Salih Ateş, ODTÜ Fizik Anabilim dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Ali Eryılmaz, Gazi Üniversitesi Fizik Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Uygar Kanlı’nın katılımıyla yapıldı.

Gün boyu süren Fizik öğretimi tanıtım seminere katılan öğretim üyelerine Milli Eğitim Müdürü Ekinci bir teşekkür plaketi verdi. 


Editör: TE Bilişim