Özel  Niğde Anlam Eğitim Kurumları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklarla bir çok etkinlik yaparak kutladı.

Özel Niğde Anlam Anadolu Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Anadolu Sağlık Meslek Lisesi) öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklarla birlikte geçirdiler.

Özel Anlam Anadolu Lisesi öğrencileri Sevgi Evleri ve yetiştirme Yurdunu ziyaret ederek çocuklarla hoşça vakit geçirdiler. Palyaço kılığına giren Anlam öğrencileri, kırmızı başlıklı kız oyunu sergileyerek, şarkılar ve oyunlarla çocukların bayramına renk kattılar.

Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ise, Okul Öğrenci meclisi tarafında Kardeş Okul seçilen Çamardı İlçesi Eynelli ilk ve ortaokulunu ziyaret ettiler.

Soğuk havaya rağmen 23 Nissan günü Eynelli Köyünün çocukları ile buluşan Anlam öğrencileri, hediyelerini vererek, bayramı birlikte yaşadılar.

23 Nisan pastasını kesen ve katılımcılara ikram eden öğrenciler bir birlerini tanıma imkânı buldular. Hava muhalefeti nedeniyle bayram töreni kısa da tutulsa, çocuklarla birlikte olmak, onların heyecanını yaşamak ve sohbet etmek Anlam öğrencilerini çok mutlu etti.

 

Her yıl bir başka okulun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında onları ziyaret etmek isteyen öğrenciler, gelecek yılın planlarını yapmaya başladılar. Kendilerine misafirperverlik yapan Eynelli Köyü İlk ve Ortaokul müdürüne ve muhtarına teşekkür eden öğrenciler, böyle bir Sosyal etkinlikte yer almaktan memnuniyetlerini belirttiler.



http://www.borhaber.net/egitim/nigde-anlam-lisesi-cocuk-bayramini-farkli-kutladi-h16562.html

Posted by Bor Haber on 28 Nisan 2015 Salı
Editör: TE Bilişim