2016/2017 Eğitim-Öğretim yılı, Niğde Anadolu Öğretmen Llisesi- 23. Ve son dönem mezunlarını uğurlamak üzere  Niğde Yunus Emre Anadolu Lisesi  Spor salonunda  mezuniyet  programı yapıldı .



Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi sosyal salonunda  gerçekleşen tören ;Saygı Duruşu-İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Program sunumunu yapan Edebiyat Öğretmeni Saadettin Yılmaz‘’Bugün,Niğde Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi ailesi olarak, dört sene önce  büyük umutlarla okulumuza gelen  160 öğrencimizi mezun etmenin onurunu,gururunu ve hüznünü birlikte yaşıyoruz.’’dedi.Okul Müdürü Ahmet Doğan’ı, Öğrenci ve velilere hitap etmek üzere kürsüye davet etti.

Okul Müdürü Ahmet Doğan öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada;
‘’Okulumuzun 2016/2017 Eğitim Öğretim yılı ,23. Ve son dönem mezunlarını  uğurlamak üzere  bu gün toplanmış bulunuyoruz.Sevgili gençler sizler Niğde Anadolu Öğretmen Lisesinin 23.dönem ve  16 Mart 1848’de temelleri atılan öğretmen okullarının 169. Mezunlarısınız ve aynı zamanda  son mezunları olarak okul tarihinde yerinizi aldınız.1991 yılında açılan Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi 2017 yılına kadar geçen süre zarfında tüm personelin gayretler ile zirveye ulaştı ve bayrağı Niğde Yunus Emre Anadolu Lisesine bıraktı.Ben, 1991-2002 yılları arasında okul müdürlüğü yapan sayın Raşit Yıldız, 2003-2010 yılları arasında okul müdürlüğü yapan sayın Muharrem Çiftçibaşı’na ve bayrağı devraldığım 2010-2014 yıllrı  arası okul müdürlüğü yapan sayın Murat Ceylan hocama  okulumuza  bu tarihi süreçte katkılarından dolayı müteşekkirim .Öğrencilerimiz bu yılki sınavlarda en iyi dereceler yaparak üniversitelere yerleşecektir,bundan eminim .160 mezun öğrencimizi kutluyor ,gelecekte milletimize faydalı gençler olacağına yürekten inanıyor ve bizleri bu mutlu günde yalnız bırakmadığınız için tüm veli öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor selam ve sevgilerimi sunuyorum.‘’dedi.

Okul ‘da derce yapan Okul birincisi ,12/E  sınıfı Erkan Arslan, Okul ikincisi Damla Sucu,Okul üçüncüsü Murat Ünsal’a plaketlerinin verilmesi ,Okul birincisi Erkan Arslan’ın konuşması ,Yaş Kütüğüne  Plaket çakması ,Bayrak ve Flama Teslimi, Kep fırlatma’ nın yapildğı tören ;yemek ve çay ikramıyla sona erdi.
  
 
 
                                                                           Foto/Haber: Abdurrahim TÜRKARSLAN

 
Editör: TE Bilişim