21.si düzenlenen fizy Liseler Arası Müzik Yarışması´nda Niğde´den katılan iki okuldan biri olan Yunus Emre Anadolu Lisesi büyük başarı sağladı.

Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu ödülüne sahip yarışmanın Ankara elemeleri 30-31 Mart tarihleri arasında MEB Şura Salonu´nda gerçekleşti.

Türkiye'den bir çok okulun katıldığı yarışma hakkında Yunus Emre Anadolu Lisesi  internet sitesinde yer alan habere göre; "Niğde´yi temsil eden iki liseden biri olmak bizi gururlandırırken öğrencilerimizin de böyle bir organizasyonda olmaları ayrıca mutluluk vericiydi. Bu yarışmada büyük katkıları olan başta okul müdürümüz Ahmet DOĞAN´ı ,müzik öğretmenimiz Barış ATASEVEN´i ve öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyoruz.

Yarışmaya oy vermek için ilgili internet sitesine girip Ankara elemeleri bölümünden okulumuzu bulup parçayı dinledikten sonra oy ver butonuyla oylarınızı kullanabilirsiniz.Kazanan okulun büyük ödüller alacağı bu yarışmaya katılmanın ve destek vermenin de büyük bir ödül olduğunu unutmayalım" denildi. 

PARÇAYI DİNLEMEK VE OY  VERMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN





 

Editör: TE Bilişim