Eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle böyle bir ziyaret yaptıklarını söyleyen Müsiad Niğde Başkanı Hüsamettin Gümüştepe şu ifadelerde bulundu.

‘’Müsiad olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Çünkü bir ülkenin kalkınması, gelişmesi, dünya ülkeleri arasında rekabet edebilir hale gelmesi eğitim seviyesi ile doğru orantılıdır. Üreten bir ülke her zaman kazananacaktır. Niğdemizin önemli kurumularından biri olan Üniversitemize bu anlamda birçok başarıya imza atıyor ve bizim için büyük bir değere sahip. 15 Temmuz’da darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir’in isminin Niğde’deki üniversitemize verilmesi bu anlamda çok büyük öneme sahip. Şehidimizin isminin üniversiteye verilmesinde etkisi olan kişilerden bir tanesi de siz olduğunuz   için ayrıca teşekkür ediyoruz. Üniversitemizin eğitim seviyesinin artması, yeni bölümlerin dahil edilmesi gibi birçok alanda başarılara imza attınız. Yeni dönemde de bu başarılarınızın artacağına inancımız tamdır. Eğitim öğretim yılının siz ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz’’ dedi

Niğde Üniversitesi Rektörü Adnan Görür’’ Nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Müsiad’ın ülkemiz ekonomisine katkısını yakinen takip ediyor ve taktir ediyoruz. Ülkemizin kalkınmasında önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ dedi.



 
Editör: TE Bilişim