Niğde Üniversi Mühendislik Fakültesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen ve ortaöğretim öğrencilerine üniversitemizi tanıtmayı amaçlayan “Tanıtım Günleri” etkinliği, 8-9 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

 

Mühendislik Fakültesi’nde düzenlenen etkinlikte, geleceklerine yön verecek mesleği ve okulu seçme aşamasında olan yaklaşık 900 öğrenciye bölümler hakkında bilgi verildi.

 

Niğde ve ilçelerindeki okulların lise son sınıf öğrencileri ile dershanelerin katıldıkları etkinlikte öğrenciler stantları gezerek akademisyen ve öğrencilerden merak ettikleri konular hakkında bilgi aldılar.

 

Etkinliğin ilk gününde Rektör Prof. Dr. Adnan Görür de Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Yıldırım ve Genel Sekreteri Doç. Dr. Ethem Akyol ile birlikte Mühendislik Fakültesini ziyaret ederek stantları inceledi. Mühendislik Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Kutsi Savaş Erduran, Rektör  Prof. Dr. Adnan Görür’e etkinlik hakkında bilgi verdi.

Mühendislik Fakültesi, Fakülte Tanıtım Komisyonu Üyeleri’nin koordine ettiği “Tanıtım Günleri” etkinliği 9 Mayıs 2014 Cuma günü sona erdi.





Editör: TE Bilişim