Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar Şehit Kemal Tosun Anadolu İmam Hatip Lisesini Ziyaret ederek, okul müdüründen okuldaki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Ardından öğretmenlerle 2019-2020 eğitim öğretim yılı birinci döneminde yürütülen çalışmaları değerlendiren Yaşar, “Okullarımızda görev yapan tüm öğretmenlerimizin okul içerisinde yürüttükleri eğitim öğretim çalışmalarını veli ve öğrencilerimizle diyalog içerisinde kalarak okul dışında da devam ettirebilmeleri çok önemli. Bu da öğretmenlerimizin coşkuyla çalışmaları ve konsantrasyonlarını kaybetmemelerine bağlı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğretmenlerimizin süreç içerisinde azimlerini kaybetmemeleri için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretinde okulda incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim YAŞAR, okuldaki öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. İl Milli Eğitim müdürü Halil İbrahim yaşar ziyaret kapsamında okul kantininde incelemelerde bulundu.

Editör: TE Bilişim