Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, bazı günler müdürlüğe gitmeden önce 1-2 okulu ziyaret ediyor. Okullar hakkında bilgiler alan ve sorunları dinleyen Eser, teneffüs arasında öğretmenlerle çay içiyor.

Gittiği okullarda öğretmen ve idarecilerle görüşüp sorunları yerinde dinlediğini ifade eden Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, eksiklik ve aksaklıkları yerinde görmek istediğini dile getirdi.

Bu ziyaretler çerçevesinde Niğde Fen Lisesi ile Fatih Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Eser, öğretmenlere müdürlüğün çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

İlk olarak gittiği Niğde Fen Lisesi’nde 12 Mart İstiklal Marşı programında gösterdiği başarıdan dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Eser, “Fen Lisemiz fiziki alanlar açısından oldukça şanslı bir okulumuz. Seçilmiş özel öğrencilerin yer aldığı lisemizdeki başarılar bizleri de gururlandırmaktadır. Öğrencilerimize maddi ve manevi verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İkinci ziyaretini Fatih Anadolu Lisesi’ne yapan Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, sınıflara girerek öğrencilerle sohbet etti. Her gün makama gitmeden önce okul ziyaretlerinde bulunduğunu belirten Eser, “Buraya gelerek öğrencilerimizin sorunlarını ve isteklerini öğrenmek istedim. Okullarımızı ziyaret etmeyi sürdüreceğiz. Sorunları yerinde tespit ederek çözüm yollarını üreteceğiz." dedi. 








 
Editör: TE Bilişim