AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde birtakım ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Ergun, Üniversitedeki ziyaretlerine ilk olarak Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Muhsin Kar’ı makamında ziyaret ederek başladı. Ziyarette üniversitedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Yavuz Ergun, Muhsin Kar ile birlikte üniversitedeki bazı bölümleri de gezerek çalışmaları yerinde inceledi.

Tıp Fakültesine ziyarette de bulunan Milletvekili Yavuz Ergun, Her geçen gün daha gelişen ve Niğde’nin sağlık alnında adından söz ettirecek olan Tıp Fakültesinin gelişmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Üniversitedeki Merkezi Araştırma Laboratuvarı da ziyarette bulunan Yavuz Ergün, ‘‘Birçok alanda büyük başarılara imza atan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitemizde Türkiye’de sayılı olan yüksek teknoloji ürünlerinin Ar-Ge merkezi haline gelen Merkezi Araştırma Laboratuvarımızda incelemelerde bulunduk. Nano Teknoloji ile üretilen güneş enerji panelleri ve Hidrojen Yakıt Pillerini inceledik. Üniversitemizin geleceğe yön verecek olan yeni teknolojilerde Ülkemiz adına çığır açacağına inanıyor ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. TEKNOFEST’te Kızılelma ile birçok ödül alan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Elektromobil Göktürk ekibimizle de bir araya geldik. Gençlerimizin gözlerindeki ışık ve yüreklerindeki heyecan bizleri mutlu etti her daim yanınızda olacağız gençler. ‘’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim