Ahiler Kalkınma Ajansı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü "Geleceğim Mesleğim" projesinin bir basamağı olan "Mesleki ve Teknik Eğitim Teması" kapsamında Mehmet Akif Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Faik Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde etkili sunuş teknikleri eğitimleri gerçekleştirildi.

Geleceğim Mesleğim Kalkınma Ajansları 2019 Yılı Mesleki ve Teknik Eğitim Teması kapsamında, Ahiler Kalkınma Ajansları (AHİKA) organizasyonu ile Mehmet Akif Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Faik Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine “İletişim Becerileri ve Etkili Sunuş Teknikleri Eğitimi” verildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ajanslara gönderilen Kalkınma Ajansları 2019 Yılı Mesleki ve Teknik Eğitim Teması Uygulama Çerçevesi ile belirlenmiş olan faaliyetler arasında yer alan eğitim ile öğrencilerin topluluk içinde kendilerini ifade etme ve iletişim becerilerinin geliştirilmesine katkı sağlanması amaçlanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan 2023 Eğitim Vizyonu’na uygun olarak mesleki ve teknik eğitimin önemi vurgulayan faaliyetlerden biri olan eğitimler aşağıdaki takvime göre diğer bölge illerinde devam edecek.

Editör: TE Bilişim