Mehmet Güleç Niğde Şampiyonu oldu sırada Türkiye var.


 

Niğde’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizesi ile yapılan Küçük Erkekler kategorisinde düzenlenen okullar arası futbol turnuvası yapıldı.

 

Geçtiğimiz hafta oynanan final maçı ile tamamlanan Küçük Erkekler Okullar Arası Futbol turnuvasında finale kalan Niğde İmam Hatip Ortaokulu ile Bor Mehmet Güleç Ortaokulu şampiyonluk için karşılaştı.

 

Bor Mehmet Güleç Ortaokulu ve Niğde İmam Hatip Ortaokulu arasındaki şampiyonluk maçında gülen taraf Bor Mehmet Güleç Ortaokulu oldu.

 

Zorlu şampiyonluk maçını 1-0 ‘lık sonuçla tamamlayan Mehmet Güleç Niğde Okullar arası küçük erkekler kategorisi şampiyonu oldu.

 

Mehmet Güleç Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Çoban yönetimindeki futbol takımı ileriki zamanda açıklanacak tarihte Türkiye Şampiyonasına katılacak.

 

Şampiyonluğundan aldıkları kupa ve madalyanın ardından,  okul idaresi ve okul aile birliği yönetimi sporcu öğrencileri ödüllendirdi. Okul idaresi ve Aile Birliği yönetimi, Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Çoban ve futbol takımı öğrencilerine almış oldukları başarından dolayı teşekkür ettiler.




 

Editör: TE Bilişim