Hayırsever işadamı Mehmet GÜLEÇ, geçtiğimiz günlerde Bor İlçe Merkez Başpınar İlkokuluna 24 derslik yeni okul yapılması için 600 Bin TL. Eğitime desteğiyle inşaatı tamamlanmış olan yeni okul binasını ziyarette bulundu.

Konu ile ilgili fotoğraflar ve video sayfanın dibinde.
Bor Merkez Başpınar Ilkögretim okulunda eğitime yetersiz kalan eski okul binası geçtiğimiz yılda Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT’ ın katkılaryla, Bor’ da ikili eğitim vermekte olan eski okulun yerine yeni derslikler yapılarak hizmete hazır hale geldi. Bor merkez Başpınar İlköğretim Okulunun ikili öğretim vermesiyle birlikte bölgesinde başarılı olan bir okul olma özelliğini taşıyan ve tekli eğitime dönüştürülmesi, eğitimde ki kaliteyi de kendiliğinden artıracak olan yeni modern okul binasının inşaatı tamamlanmış ve yeni eğitim-öğretim yılında eğitime açılışa hazır hale geldi.
Hayırsever işadamı Mehmet GÜLEÇ’in desteğiyle yapılan okul ziyaretinde; Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, Başpınar İlkokulu Müdürü Mustafa SERİNKAYA, Okul Aile Birliği Başkanı Şerafettin ÇOPUR, okul hakkında görüşlerini belirtirtti. Ardından eğitime katkılarından dolayı hayırsever Mehmet GÜLEÇ’e teşekkürlerini ilettiler.
Bor Belediye Başkanı ERAT, yaptığı konuşmasında: hayırseverlerimizin eğitime katkılarının önemine değindi. Geçtiğimiz günlerde, değerli abimiz Mehmet GÜLEÇ’e böyle bir güzel örnek, hayırlı işe vesile olması için katkılarını dile getirdi.Kendisinden Allah razı olsun. Teklifimizi olumlu bir şekilde kabul ederek elinden gelen her türlü katkıyı esirgemeyeceğini iletti. Eser ortada, ilçemiz adına tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sayın Mehmet  GÜLEÇ’in belirttiği gibi ilçemizde yapılacak olan hayırlı işlere katkılarının devam edeceğinin sözünü almış olmak bizleri daha da mutlu etmiştir. “Allah Güleç yüzünü her daim güldürsün. Okulumuzda daha önceleri ikili öğretim verilmekte idi. Şimdi tekli eğitimle eğitimin daha da artacağı kanaatindeyiz. Okul başarılı öğrencilerini yetiştirmeye devam ediyor. İnşallah öğrencilerin başarıları onun adıyla taçlanacaktır. Başpınar Mehmet GÜLEÇ İlköğretim Okulu önümüzdeki yıllarda memlekete  başarılı insanlar yetiştirecektir. Açıklamasında bulundu.
Hayırsever Mehmet GÜLEÇ,açıklamasında; yapılan eseri yerinde görme imkanı buldum. Memleketimde böyle bir eserin yapılmış olmasının mutluluğunu yaşıyorum.İnşallah ileriki günlerde Okulun hizmete açılışıyla öğrencilerin yüzlerindeki sevinci  görmek arzusundayım. Hayırlı ve uğurlu olsun. Şeklinde açıklamada bulundu.


 AŞAĞIDAKİ VİDEO BAŞPINAR İLKÖĞRETİM OKULU İNŞAATI BAŞLADIĞINDA ÇEKİLMİŞTİ...


Editör: TE Bilişim