İlki geçen yıl yapılan ve öğrenciler arasında tatlı bir rekabetle çalışmaya teşvik eden “Mavi Bisiklet Projesi” bu yıl da devam ediyor.
 
Bor Kenan Evren İlköğretim Okulu Kültür Edebiyat Kulübü'nün Projesi kapsamında, 2011 Seviye Belirleme Sınavında (SBS) 8. sınıflar arasında en yüksek puanı alan öğrenciye bir bisiklet hediye edilecek.
 
Okul Müdürü Kürşat Güler, ilkini geçen yıl yaptıkları bu projeden oldukça verim aldıklaranı belirterek, amaçlarının öğrencilerin performansını en yüksek seviyeye çıkarmak ve aralarındaki rekabeti artırmak olduğunu söyledi.
 
Okulun Kültür-Edebiyat Rehber Öğretmeni Oğuzhan Özbek yönetiminde hazırlanan projeye Alp Bebe Çocuk Dünyası’nın sponsor olduğunu vurgulayan Okul Müdürü Güler, “Mavi Bisikletimiz okulumuzun duvarına ‘Nazar etme ne olur, çalış senin de olur’ sloganıyla sergileniyor. Her gün önünden geçen öğrenciler bisikleti alabilmek için kıyasıya bir yarışa girdiler. Mavi Bisiklet, en yüksek puanı alacak öğrencimizi bekliyor” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz yıl bu projenin de katkılarıyla ve diğer çalışmalarla önemli mesafe kat ettiklerini belirten Okul Müdürü Kürşat Güler, “Okulumuzdan 2010 SBS  sonuçlarına göre 2 öğrenci Anadolu Öğretmen Lisesine, 11 öğrenci Anadolu Lisesine,  1 öğrenci Sağlık Meslek Lisesine, 4 öğrenci Anadolu İmam Hatip Lisesine, 2 öğrenci Anadolu Teknik ve Meslek Lisesine yerleşmiştir” diye konuştu.
 
 


 
Editör: TE Bilişim