Bor Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Milli Eğitim Bakanlığının Başlattığı Bütün Projeleri Çok Güzel Uyguluyor


 

Milli Eğitim Bakanlığının başlatmış olduğu  Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Bor Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun bütün bölümleri, öğrencilerin ve öğretmenlerin katkıları ile  adlandırıldı. İnsanlığa ve ülkesine çeşitli hizmetler veren, bilim adamları, sporcular, kahramanlar, şairler, sanatçılar vb isimleri sınıflara ve koridorlara verildi.Yapılan planlama kapsamında haftada iki gün toplu halde belirlenen konular öğretmenler tarafından anlatılmakta , çeşitli faaliyetlerle değerlerimiz öğrencilere kazandırılmaya çalışılmaktadır.

 

 

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü ve öğretmenleri duyarlı vatandaşları da eğitime katkı vermeye davet ediyor. Bu davetler duyarlı vatandaşlar tarafından dikkate alınıyor.


 

Bu kapsamda yapılan çalışmalar sonucunda ilçemiz iş adamlarından EDA OPTİK sahibi Nuh ÜNAL okulun ikinci kat koridoru ile burada bulunan beş sınıf ve öğretmenler odasını boyattırdı ve Türk Büyükleri Posterlerini yeniledi. Okul Müdürü Ahmet Sinan ECER “Hem değerli bir iş adamı hem de okulumuzun velisi olan Sayın Nuh ÜNAL çağrılarımıza kulak vererek öğrencilerimizin temiz bir ortamda eğitim görmeleri için büyük bir hizmet gerçekleştirdi.Yapılan davranış taktire şayandır.Böyle duyarlı  davranışlarda bulunan şahsiyetlere ihtiyacımız vardır.Sayın Nuh ÜNAL ‘ a sizin aracılığınız ile şahsım,mesai arkadaşlarım ve öğrencilerimiz adına tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

  

Okul idaresi değerli iş adamımıza plaket vererek katkıları için teşekkür etti. Bizde bu örnek davranışından dolayı sayın Nuh ÜNAL’ a teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu çalışmaları yapan Müdürü Ahmet Sinan ECER nezdinde  tüm Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu personelini tebrik ederiz.

 








 

Editör: TE Bilişim