Niğde Anadolu Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Ahmet Sinan Berköz çıkardığı kitap sonrası Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’yi makamında ziyaret etti.


“Yelkenler Fora” adında kitap yazan Niğde Anadolu Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Ahmet Sinan Berköz okul müdürü ve öğretmeni ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’yi makamında ziyaret etti.

Öğrencilerin böyle güzel çalışmalarını desteklediklerini belirten Ekinci, “Lisede okuyan bir öğrencimizin bu denli hoş ve güzel bir kitap yazması bizleri sevindirmektedir. Biz öğrencilerimize her zaman kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulunuyoruz. Okullarımızda Şairler ve Yazarlar Kulübü kurulması yönünde çalışmalarımız oldu. Bunlar yapılan çalışmaların ve emeklerin karşılığıdır. Öğrencimizi ve çalışmalarında ona yardımcı olan öğretmenlerimizi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu çalışmanın ve kitabın tüm öğrencilerimize örnek olmasını diliyorum” dedi.

Kitabın yazım süreci ile ilgili bilgi veren Ahmet Sinan Berköz, “ Kitap yazmaya 1,5 yıl önce başladım. Önceleri okuduğum kitaplarda etkilendiğim zaman kısa kısa notlar alıyordum. Bir sözden bir sayfa yazabildiğimi gördüm. Kitap yazmaya ise babamın teşviki ile başladım. Babam “Oğlum bu şekilde yazabiliyorsun madem, yazdıklarını kitaba dönüştür.” Demesi ile süreç gelişti. Bu kitabın yazılmasında emeğini ve desteğini esirgemeyen aileme, arkadaşlarıma, Edebiyat öğretmenim Mukaddes Çiçekçi’ye, bölüm öğretmenim Serkan Bahadır’a ve sevincimi bizlerle paylaşan Milli Eğitim Müdürümüz Celalettin Ekinci’ye teşekkür ediyorum.” dedi.

Kitabın yazım süreci ve gelişmeleri hakkında bilgi alan Ekinci, öğrencimiz Ahmet Sinan Berköz’e hediyelerini takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.











Editör: TE Bilişim