Bor İlçesinin  en başarılı ilk okullarından olan Bor Mehmet Güleç İlkokulunda da mezuniyet heyecanı yaşandı.  

Daha Fazla Fotoğraf için TIKLAYIN

Bor Mehmet Güleç İlkokulu 4/B Sınıfı Öğrencileri, Sınıf Öğretmeni Latif Yılmaz ve  veliler  Fertek Çamlık Resturantta bir araya geldi.  Sınıf öğretmeni Latif Yılmaz ve velilerin katkıları ile düzenlenen veda yemeği muhteşem oldu. 


Etkinlikte ilk olarak 4/B Sınıfı öğretmeni Latif Yılmaz bir konuşma yaptı. Katılımları ve katkıları için velilere teşekkür eden sınıfı öğretmeni Latif Yılmaz; Çocuklarınınız okula ilk başladığı andan itibaren, yol arkadaşlığı, hatta kader arkadaşlığı yaptık, yapıyoruz da. Bugünlerde ise bir rüyanın sonuna geldiğimizi düşünüyorum. Sevgili öğrencilerim, sizlere eşlik etmekten, sizlere yol arkadaşlığı yapmaktan, büyük zevk aldım. Sizlerden çok şeyler öğrendim. Bundan sonraki yaşamınızda, kendiniz için, aileniz için, ülkemiz için, Yüce Türk Milleti için iyi işler yapın, merhametli olun, mutlu edin mesela, mutlu olun... Sağlıklı huzur dolu ve başarılı  bir hayat diliyorum" diyerek öğrencilerine temenni ve dileklerini iletti. 

Kısa konuşma yapan Okul Müdürü Mahmut Kara ve veliler adına konuşma yapan  Niğde Atatürk Lisesi Müdürü Sami Adem  velilere ve öğrencilere yönelik konuşmalar yaptılar. Etkinlikte, öğrenciler şiirler okudular, şarkılar söylediler ve oyunlar oynadılar. 

Sınıf Öğretmeni Latif Yılmaz'ın hazırladığı öğrencilerinden oluşan 4 yıl önce, 4 yıl sonra slaytı çok beğenildi. Öğrencilere mezun olduklarından dolayı düşüncelerinin de içerdiği video görüntüleri beğeni ile  izlendi.  Gece geç saatlere kadar devam etkinlikte  artık ortaokullu olan öğrenciler  cüppelerini giyerek "Ceddin Deden"  mehter marşıyla keplerini havaya attı. Veda yemeği ailelerine ve öğrencilerine  mezuniyet belgelerinin verilmesi ve fotoğraf çekimler ile sona erdi. ​​
Editör: TE Bilişim