Kur’an Evi Derneği Başkanı Savaş Ören, Başkan Yardımcısı Mehmet Torun ve yanında bir heyetle Niğde Üniversitesi İslâmi İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyit Avcı’yı ziyaret ettiler.

Ziyarette Savaş Ören, Niğde Üniversitesi bünyesinde açılan İslâmi İlimler Fakültesinin açılmasını sevinçle karşıladıklarını belirterek şunları söyledi;

İslâmi İlimler Fakültesinin Niğde Üniversitesine ve ilimizi büyük bir zenginlik katacaklarını ifade etti. Konuşmasında Ören, fakültenin açılmasında büyük emekleri olan başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Görür ve üniversitenin yönetimine teşekkürlerini ifade etti. Ören, toplumumuzun manevi yapısını oluşturan dinimizin doğru öğrenilerek halkımıza ulaştırılmasında eğitim kurumlarımızın büyük bir yeri olduğunu ifade etti. Bu konuda İslami İlimler Fakültesinin sayın dekanına ve fakültemizde yeni göreve başlayacak olan öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize başarılar dilerim, dedi.

İslâmi İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyit Avcı, fakülte hakkında bilgi aktarak, hazırlıklarının önümüzdeki öğretim yılında öğrenci alımına yönelik olduğunu, Kur’an Evi Derneğinin ziyaretinden memnun olduklarını ifade ederek teşekkürlerini ifade etti.

Editör: TE Bilişim