Niğde Üniversitesi 17-19 Nisan 2013 tarihlerinde Kosova’nın başkenti Priştina’da düzenlenen eğitim fuarına katıldı.

Yurtiçi ve yurtdışında tanıtım faaliyetlerine hız veren üniversitemiz Yemen, Makedonya ve Azerbaycan'ın ardından Kosova'da düzenlenen eğitim fuarına da katıldı.

Rektör Prof. Dr. Adnan Görür ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Ömer İskenderoğlu’nun katıldığı fuarda Üniversite standı büyük ilgi gördü.

Üniversitede öğrenim gören Kosovalı yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin ziyaretçilere bilgi verdikleri standımızda tanıtım filmimiz gösterilerek Niğde’yi ve Üniversiteyi tanıtan broşürler dağıtıldı.

Üniversite ile akademik işbirliği yapmak isteyen üniversite yetkililerinin Rektör Prof. Dr. Adnan Görür ile ikili görüşmeler yaptıkları fuar süresince Priştina, Prizren ve İpek şehirlerinde bulunan liselerde de Üniversitenin tanıtımı yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, ulusal ve uluslararası eğitim fuarlarına katılımın iyi ve daha fazla sayıda öğrencinin üniversiteyi tercih etmelerini sağlamak adına önemli olduğunu belirterek, "Bu yıl Yemen, Azerbaycan, Makedonya ve Kosova'da düzenlenen fuarlara katıldık. Önümüzdeki günlerde ise Fas'ta düzenlenen fuara katılacağız. Amacımız Niğde Üniversitesini uluslararası alanda da tanınır bir üniversite haline getirmektir" dedi.













 





Editör: TE Bilişim