Niğde Milli Eğitim Müdürlüğüne Korunmaya Muhtaç Çocuklardan Personel Alımı Yapılacak.



Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından bakılan ve korunan çocuklardan hizmetli kadrolarına atama yapılacağı bildirildi.


Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün yazısı ile sadece İlköğretim/ortaokul mezunlarından 4 (dört) adet 12.dereceden, lise/lise dengi okul mezunlarından 3 (üç) adet 10.dereceden olmak üzere yedi (7) adet hizmetli kadrosu verildiği bildirildi.  


Konu ile ilgili bilgi veren Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü; Bu şartlara uyan ilimiz genelindeki aday listesi Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirildi. Bu isimlere tek tek tebligat yapılacak, başvurular 09/07/2013 – 19/07/2013 tarihleri arasında Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü atama şubesine şahsen yapılacak olup, sınav 04/08/2013 tarihinde Pazar günü saat 10:00’da Niğde Merkez 23 Nisan Havacılar İlkokulu’nda çoktan seçmeli test şeklinde yapılacaktır.


Başvuruda Mezuniyet Belgesi, Nüfus Cüzdanının aslı ve fotokopisi ile birlikte 3 adet vesikalık fotoğraf ile müracaat etmeleri gerektiği söylendi. Başvuru ile ilgili şartların Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesi  http://nigde.meb.gov.tr/ adresi duyurular bölümünden ve Milli Eğitim Müdürlüğü atama bürosundan detaylı bilgi alabilecekleri belirtildi.


 

Editör: TE Bilişim