Konya Ovaları Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Başkanı Mehmet Babaoğlu, Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’yi makamında ziyaret etti.


Milli Eğitim Müdürü Ekinci’ye nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu belirten KOP Başkanı Mehmet Babaoğlu, Niğde’nin de KOP içinde yer aldığını söyledi. Projenin sadece sulama ile ilgili olmadığını vurgulayan Babaoğlu, gündemlerinde birçok önemli konunun olduğunu ifade etti.

KOP Kalkınma İdaresi Başkanlığının sadece bir ili kapsamadığını belirten Başkan Babaoğlu, “Projemiz Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerini kapsamaktadır. Projede tarımsal sulama gibi yatırımların yanında eğitim de önemli bir yer almaktadır. Bu kapsamda Niğde Milli Eğitim Müdürlüğümüzle eğitim alanında çalışmalar yapmayı planlıyoruz” dedi.

Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Babaoğlu ile birlikte aynı okulda, aynı sınıfta okuduklarını belirten Ekinci, böyle büyük bir projeye katkı sunmaktan mutlu olacaklarını dile getirdi. Konya Ovaları Projesinin hayırlı olmasını dileyen Ekinci, “Projenin ülkemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyor, bu önemli göreve layık görülen sınıf arkadaşım, dostum ve başkanım Mehmet Babaoğlu'na başarılar diliyorum” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim