https://www.facebook.com/okukitapevi/Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu öğrencileri öğretmenleri ile birlikte sosyal bilgiler dersi kapsamında belediye ve belediye çalışmaları hakkında bilgi almak için Niğde Belediyesi’ni ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Belediye’ye bir ziyaret daha gerçekleştiren Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu’ndan bu sefer farklı iki sınıf ziyarete geldi. 

Geçtiğimiz günlerde Sosyal Bilgiler dersi kapsamında Niğde Belediyesi’ni ziyaret eden Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu’ndan farklı iki sınıfın öğrencileri de belediyeyi ziyaret etti.

Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu 4. Sınıf Öğrencileri, Sosyal Bilgiler Dersinin Yerel Yönetimler konusu ile ilgili olarak Niğde Belediyesi’ni ziyaret etti. 95 öğrenciden oluşan grup ziyaretleri sırasında Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’la Meclis Salonu’nda biraraya geldi.

Niğde Belediyesi birimlerini de gezen öğrenciler belediyenin faaliyetleri ve hizmetleri hakkında ilgililerden bilgi aldılar.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette öğrencilere; belediye başkanının görevlerini ve belediye encümeninin nasıl oluştuğunu detaylı bir şekilde anlatan Başkan Akdoğan bir öğrencinin sorusu üzerine şehre kazandırılan yatırımlardan da bahsetti.

Minik öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Akdoğan günün anısına Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

 
Editör: TE Bilişim