Kazakistan Kazak Kızlar Pedagoji Üniversitesi ile yapılan işbirliği anlaşmasının ardından staj yapmak üzere 9 öğrenci daha Niğde Üniversitesine geldi.

20 gün süre ile Eğitim Fakültesi’nde staj yapacak öğrenciler ilk olarak Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Görür’ü makamında ziyaret ettiler. Rektör Görür’e Niğde Üniversitesinde bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden öğrenciler oldukça heyecanlı olduklarını söylediler.

Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Görür de öğrencileri üniversitemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek öğrencilere her türlü yardım ve kolaylığın sağlanması konusunda ilgili yöneticilere talimat verdi.

Yapılan işbirliği anlaşmalarının kağıt üzerinde kalmadığını bir bir hayata geçirildiğini anlatan Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Görür, “öğrenci ve akademisyen değişimi, ortak araştırma faaliyetleri, araştırma kaynaklarının paylaşımı, ortak bilimsel etkinlikler düzenlenmesi ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi konularında gerçekleştirdiğimiz bu tür işbirliklerini artırarak devam ettireceğiz” dedi. 


Editör: TE Bilişim