Çiftlik ilçe Kaymakamı Vahit Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Toplum Sağlığı Başkanı ve Zabıta ekipleri ile beraber ilçede bulunan okul-yurt pansiyon ve yemekhaneleri ziyaret ederek inceledi, öğrencilere yemek ikramında bulundu.

Kaymakam Yılmaz, öğrencilerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi, yurt binasında incelemelerde bulundu. Yılmaz, "Öğrencilerimizin yurtta kalıyor olmaları, her türlü etüt ve benzeri imkanları kullanarak geleceğe hazırlanıyor olmaları hem onların adına hem de bizler adına mutluluk verici bir olay" dedi. 


Öğrencilerin birçoğunun başka yerlerden gelerek okumaya çalıştıklarına işaret eden Kaymakam Yılmaz, "Devletimizin sağladı güzel imkanlar sizlerin daha rahat ve iyi bir şekilde öğrenim hayatınızın sürmesi için sunuluyor. Sizlerden beklentimiz size sunulan bu imkanların kıymetini bilerek çok çalışıp iyi insan, iyi vatandaş ve iyi birer meslek sahibi olarak bu çabaları boşa çıkarmamanız. Hem öğretmenlerinizin hem de ailenizin yüzünü güldürmeniz bizim tek arzumuzdur" diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim