Bor İlçe Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ KADEM Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen Niğde Proje İmam Hatip Lisesindeki programa katılarak öğrencilerle sohbet etti ve kaymakamlık mesleğini öğrencilere anlattı.

Öğrencilere hedeflerini yüksek tutmalarını, planlı ve programlı olarak çok çalışmaları gerektiğini öğütleyen Kaymakam Dağ, öğrencilerin tahsil hayatı ve Kaymakamlık mesleği ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

Kaymakam Dağ, "Öncelikle sizlere katılımlarınızdan dolayı ve hocalarımıza da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Zor şartlar altında geçen bir eğitim hayatım oldu. Bir çok zorluğa ve imkansızlığa rağmen, inancımı, azmimi, çalışma şevkimi ve disiplinimi hiç bir zaman kaybetmedim. Bir meslek sahibi olup, hayatımı idame ettirebilmem ve gelecekte de sıkıntılar yaşamamak için, okumam gerektiğinin idraki içerisindeydim. Hala da okuyorum. Mesleğimde daha verimli olabilmek, daha da yükselebilmek için, çalışmalarım aralıksız sürüyor. Bu vesileyle, tahsil ve çalışma hayatım boyunca bana yardım ve desteklerini esirgemeyen herkese bir kez daha teşekkür ve şükranlarımı arz ediyorum" dedi. 

 
Editör: TE Bilişim