İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Karaköse Maraş’a atandı. Hemşerimiz Ahmet Sinan Ecer ise Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü’nde şube müdürü olarak görevlendirildi.

 

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'ne atanan Niğde Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Karaköse Niğde’ye veda etti.

 

18 yıldır Niğde’de görev yapan Karaköse için Milli Eğitim Müdürlüğü bir veda yemeği düzenledi. Sofra Restaurant’ta yapılan yemeğe İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Milli Eğitim İdarecileri, okul müdürleri, kurum çalışanları katıldı.

 

Yemekte bir konuşma yapan Şube Müdürü Ali Karaköse, hayatının en önemli ve en güzel yıllarını Niğde’de geçirdiğini belirterek, ““Çok verimli ve uyumlu olduğuna inandığım bir mesai birlikteliğimiz oldu. Bana bu görevde katkı sağlayan, destek olan başta müdürümüz olmak üzere bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

Niğde’ye ve eğitime katkılarından dolayı Karaköse’ye teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci de, Kahramanmaraş’taki görevinde başarılar diledi.

 

Uzun zamandır ilk defa bir  hemşerimiz Niğde’deki bir kurumda şube müdürü oldu.  

 

Hemşerimiz Ahmet Sinan Ecer, Niğde Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görevlendirildi.

 

Ahmet Sinan Ecer  Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atandı. Niğde’de kurumlarda çevre illerden bir çok müdür, müdür yardımcısı ve şube müdürü  ataması, görevlendirilmesi yapılırken çok uzun zamandır ilk defa bir Borlu hemşerimiz  Milli Eğitimde görevlendirildi.

 

Bor İlçemizde Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda müdür olarak görev yapan Ahmet Sinan Ecer, Şube Müdürü olarak Niğde Milli Eğitim Müdürlüğüne 26 Aralık 2012 tarihinde görevlendirilmesi  yapıldı.

 

1967 Bor doğumlu olan Ahmet Sinan Ecer evli ve iki çocuk babası. 


Editör: TE Bilişim