Eğitim ve öğretimde uygulanan iyi örnekler Niğde’de düzenlenecek çalıştayda bir araya geliyor. Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı 28-29 Mayıs 2014 tarihlerinde Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.


Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı’nda eğitimcilerin eğitim-öğretim alanında uyguladıkları ve başarılı sonuçlar aldıkları çalışmalarını tanıtacaklarını bildirdi.


Milli Eğitim Müdürü Yaşar “Çalıştayda 25 sözlü, 13 poster sunum yer alacaktır. İl dışından 12 sunumun yer alacağı çalıştay yalnızca Niğde’yle sınırlı kalmayıp ulusal bir çalışma haline gelmiştir. İkincisi gerçekleştirilecek Eğitimde İyi Örnekler Çalıştay’ı ile eğitimcilerimiz arasında paylaşımı ve iyi örnekleri yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz. Müdürlük olarak eğitimde değişim ve gelişim için bu tip çalışmaları sürdürülebilir kılmak istiyoruz.” dedi.

Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı’na ilgi gösteren tüm eğitimcilere teşekkür eden Yaşar, programın hedeflenen sonuçlara ulaşmasını temenni ettiğini bildirerek herkesi çalıştaya davet etti.
 



 
Editör: TE Bilişim