İngilizce öğrenimi insanlar için oldukça önemlidir. Hayatların her alanında karşılarına çıkan dil her konu da bizleri etkilemektedir. Gerek özel hayat olsun gerekse iş hayatında karşımıza çıkan İngilizce bize farklı bir dünyanın kapılarını açmaktadır. İngilizce eğitimi veren sitesi günümüzde en iyi hizmet veren ve kişilerin karşılarına çıkan bir sitedir. Sitede verilen tüm bilgiler İngilizce öğrenimine yöneliktir. Her seviyeye uygun bir öğrenim sağlandığı için her yaş grubunda insan hitap etmektedir. Verilen eğitim sayesinde kişiler kısa zamanda İngilizce öğrenebilirler. Konuşarak İngilizce öğreten sistem kişiler için bulunmaz bir fırsattır. Ders esnasında ses kaydı yapılmakta ve haftalık olarak öğrencilerin paneline yüklenmektedir. Bu sayede öğrenciler dil konusunda ne kadar ilerlediklerini görebilir. Yapılan hataların farkına varabilirler. Birebir eğitim sayesinde yapılan hatalar hocalar tarafından anında fark edilerek düzeltme sağlanır.



Her dilde olduğu gibi İngilizcede de kullanılan güzel sözler bulunmaktadır. Güzel sözler kişilerin her zaman hoşuna gitmiş mutlu etmeyi sağlamıştır. e baktığımız da ise To the world you are just one person but to one person you may be the World- Dünya için sadece bir insansın, ama bir kişi için bütün dünyasın, No one can understand the meaning of love without being in- Kimse aşık olmadan aşkın anlamını anlayamaz, Aren’t you tired? You’re walking for hours in my head- Daha yorulmadın mı, beynimin içinde saatlerdir geziyorsun, If loving you is wrong, I don’t wanna be right- Seni sevmek suç ise doğruyu istemiyorum, Wherever i Iook i see you- Nereye baksam seni görüyorum, You are the angeI of my dreams- Rüyalarımdaki meleksin, Oh tonight you killed me with your smile so beautiful and wild so beautiful- Bu gece gülüşünle beni öldürdün öylesine güzel ve vahşiceki öylesine güzel, I… Take the plan, spin it sideways.I… Fall. Without you, I’m Nothing- Ben… Plan yaparım, yol kenarlarına ağ örerim. Ben… Yenilirim. Sensiz ben bir hiçim, You put me through- Sen beni baştan sona ifade ediyorsun şeklinde pek çok güzel cümle ile karşılaşabilirsiniz.



İngilizce öğreniminde kelimeler çok önemlidir. Kelime ezberi yapmadan kişi hem cümle kuramaz hem de kendinizi ifade edemezsiniz. Bu yüzden İngilizce kelimeler ve anlamları konusunda araştırma yapmanız gerekir. Sizlere yardımcı olacak bu kelimelerden örnek vermek gerekirse; unit- ünite, us- biz, usually- genellikle, valley- vadi, visit- ziyaret, vaice- ses, page- sayfa, paper- kağıt, pay- ödemek, door- kapı, school- sınıf, people- ,nsanlar, children- çocuklar, person- insan, baby- bebek, Picture- resim, plane- uçak, air- hava, play- oyun, computer- bilgisayar, pole- kutup, join- katılmak, job- iş, just- sadece, hair- saç, happy- mutlu, hear- duymak, heavy- ağır, help- yardım gibi kelimelere örnek verebilirsiniz. Site üzerinden A’dan Z’ye kadar tüm kelimeleri görebilirsiniz.



Editör: TE Bilişim