İmam Hatip Okulları Platformu İl Koordinasyon toplantısı Vali Yılmaz Şimşek’in katılımlarıyla Niğde Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Emanet, Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Vekili İlyas Gökhan, Kaymakamlar, Kurum Müdürleri ve Niğde İmam Hatip Okulları Platformunu oluşturan STK’ların temsilcileri katıldı.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan toplantıda Niğde İmam Hatip Okulları Platformu İl Koordinatörü Mahmut Peşin açılış konuşmasını yaptı.

Vali Yılmaz Şimşek ve Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Emanet ile Protokol Üyelerinin selamlama konuşmalarının ardından il genelinde bulunan İmam Hatip okullarının, sayıları, okulların fiziki durumları, öğrenci sayıları, eğitim durumları gibi konu başlıklarının yer aldığı sunum gerçekleştirildi.
Toplantı, Platform Üyelerinin ve STK İl Temsilcilerinin sorun görüş ve taleplerini dile getirmesi ve fikir alışverişinde bulunulması ile son buldu.
 
Editör: TE Bilişim