Niğde Milli Eğitim Müdürü Ekinci “Bütün imkânlarımızı sizin için seferber ediyoruz” dedi.

 

Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde ilk gün okulları ziyaret etti.

 

Dönemin ilk dersinde öğrencilerle bir araya gelen Ekinci, “Niğde’nin eğitimdeki başarısı için okul, öğretmen ve ailelerle beraber hepimize önemli görevler düşmektedir.” dedi

 

Niğde'de okul öncesi, ilkokul ortaokul ve lise okullarında eğitim-öğretim gören 74 bin öğrenci yeni döneme başladı.

 

İkinci dönemin başlaması nedeni ile Alparslan Ortaokulunu ziyaret eden Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, sınıfları gezerek öğrencilerle tek tek ilgilendi. Okulun ilk gününde Milli Eğitim Müdürünü gören öğrencilerin heyecanları göz önünden kaçmadı.

 

Okulda 8. Sınıf öğrencileri ile bir araya gelen Ekinci, “ Sizler bizim için değerlisiniz ve bütün imkânlarımızı sizler için seferber ediyoruz. Hayatta bir gayesi olmayan insanlar, nehir üzerinde akıp giden saman çöplerine benzer. Sizlerin bir gayesi olması gerekir. Yaptığınız iş ne olursa olsun en iyisini yapmanız gerekiyor. ” diye konuştu.

 

Öğrencilerle bilgi alışverişinde bulunan Ekinci, ikinci yarıyılın sınavlar dönemi olduğunu ve bu yıl 8. Sınıf öğrencilerinin son kez sınava gireceğini hatırlatarak, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

 

Öğretmenlerle de bir araya gelen Ekinci, okullarımızda öğrencilerin başarısının her alanda ve kabiliyetlerine göre değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.  Ekinci  “Öğrencilerimiz bizim birinci önceliğimizdir. Siz okulda onlar için bir öğretmen değil, öğretmenden fazlasısınız. Yaptığınız çalışmaları takdir ediyoruz. Öğrenciler için yaptığınız ve yapacağınız fedakârlıklardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılının 14 Haziran 2013 günü biteceğini belirtti.













 

Editör: TE Bilişim