Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, okul ziyaretleri kapsamında eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle sıcak temas içerisinde olmak, yaşanılan sorunlara pratik çözümler bulabilmek amacıyla Şehit Varol Tosun İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Okul müdüründen ilkokul ve ortaokulun eğitim öğretim faaliyetleri, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Yaşar, sınıfları tek tek dolaşarak, derslere iştirak etti. Daha sonra çocukların oyunlarına da katılan Yaşar, öğrencilerle eğlenceli vakit geçirip sohbet etti. Bu sırada okul öğretmenlerinden Köksal Sezgin, kendisinin yazdığı kitap olan "Posta Güvercinleri" isimli kitabı İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar'a ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şenel'e hediye etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda konuşan Halil İbrahim Yaşar, çocukların çok iyi yetişmeleri gerektiğine vurgu yaparak, "Bu çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onları en iyi şekilde yetiştirelim. Öğrencilerimize vatan, millet, bayrak sevgisinin, milli-manevi değerlere bağlı kalmanın önemini yılmadan, usanmadan anlatalım. Onları bilgilendirip, bilinçlendirmemiz gerekmektedir" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, okul müdürüne ve öğretmenlere teşekkür ederek, başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim