İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Sakarya İlkokul ve Ortaokulunda oluşturulan Eba Destek Noktasını ziyaret ederek evlerinde cihazı ve interneti olmayan öğrenciler için okullara Eba destek odası kurduklarını ve öğrencilerin okullara gelerek ders takibini bu şekilde yapacaklarını söyledi.

Ziyaretinde Eba destek noktalarıyla ilgili bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Yaşar, 31 Ağustos'ta okulların uzaktan eğitime başlayacağını anımsatarak, evlerinde interneti ve bilgisayarı olmayan öğrenciler için bütün okullara EBA destek odaları kurmak için çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Öğretmenlerin okullarda uzaktan eğitimle derslere başlayacağını öğrencilerin de internet üzerinden takip edeceğini aktaran İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Yaşar, "Uzaktan eğitime katılamayan bilgisayarı ve interneti olmayan her öğrenciye her okulda EBA destek odaları oluşturmaya devam ediyoruz. Cihazı ve interneti olmayan öğrencilerimiz okullara gelerek ders takibini bu şekilde yapacaklar" dedi.

Editör: TE Bilişim