Hollanda Krallığı Ankara Büyükelçiliği Tarım Ataşesi Jaap Satter ve yardımcısı Uğur Işın, tarımsal işbirliği olanaklarını görüşmek amacıyla Ömer Halisdemir Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesinin davetlisi olarak Üniversitemize gelen Jaap Satter ve yardımcısı Uğur Işın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şener’i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Üniversitemizde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Jaap Satter, bu ziyaretin tarımsal eğitim ve araştırma alanında yeni işbirliği olanaklarının yaratılması açısından önemini de vurguladı.

Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Zafer Ulutaş, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Gökçe ve Yrd. Doç. Dr. Emre Aksoy, Tarımsal Genetik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Çalışkan ve Tarımsal Genetik Mühendisliği Bölümü misafir öğretim üyesi Prof. Dr. Anton Haverkort’un da bulunduğu görüşme, Hollanda Krallığı Tarım Ataşesi Jaap Satter ve yardımcısı Uğur Işın’ın Ömer Halisdemir Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesini ziyareti ve burada öğretim üyeleriyle yapılan değerlendirmeler ile devam etti.

Tarımda işbirliği olanaklarının görüşüldüğü ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ardından sona erdi.



 
Editör: TE Bilişim