Bor İlçesi Kemerhisar Kasabası Hisar İlköğretim Okulu hazırladığı projelerle ses getiriyor.

 

Proje zengini  okul geçtiğimiz yıllarda “Farklı Kültürler ama Ortak Sesler” projesi ile bir çok Avrupa ülkesine gitmiş ve oradan da ülkemize ziyarete gelen heyetler olmuştu.

 

Kemerhisar Kasabası  Hisar İlköğretim Okulu "Different Cultures but the Same Voices (Farklı Kültürler ama Ortak Sesler) adlı Comenius projesinden sonra Getting Wet in the Same Rain (Aynı Yağmurla Islanmak ve Aynı Güneşle Isınmak) adlı Comenius projesinin Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul edilmesiyle 4.  kez Avrupa'ya açıldı.

 

Hisar ilköğretim Okulu 4. Kez  yurt dışına çıktı. Geçtiğimiz günlerde proje kapsamında Kemerhisar’dan Polonya’ya 4 öğrenci ve 3 öğretmenden oluşan heyet gitti.

  

Avrupa Birliği  tarafından yapılan  hibe ile desteklenen proje kapsamında   Hisar İlköğretim Okulu Müdürü Atila Baş, İngilizce Öğretmeni Naibe Funda Dost, Matematik Öğretmeni Neslihan Mercan, öğrenciler Meryem Vaz, Çağla Selçuk, Meriç Kaymak ve Beyza Eker Polonya’ya gitti ve orada proje kapsamında çeşitli çalışmalarda bulundular.

 

Editör: TE Bilişim