Prof.Dr. Haluk Bengü Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı oldu. 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Öğretim üyesi Doçent Doktor Haluk Bengü  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı oldu.
 Eski ismi ile Niğde Üniversitesinde 1993 yılından beri görev yapan Doç.Dr. Haluk Bengü 2011 yılında Doçentlik ünvanı, geçtiğimiz yıl Nisan ayında da  geçtiğimiz profosör ünvanı almıştı. 

Prof.Dr.  Haluk BENGÜ kimdir?

1967 yılında Niğde Bor’da doğdu. Lisans öğrenimini Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladı. 1993 yılında Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe-Finansman Anabilim Dalında araştırma görevlisi olarak göreve başlayan Doç. Dr. BENGÜ, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı, Muhasebe Bilim Dalında başladığı yüksek lisans öğrenimini 1996 yılında savunduğu “Stokların Denetimi ve Örnek Uygulama” başlıklı tezi ile tamamladı. Doç. Dr. BENGÜ Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe-Finansman Anabilim Dalında başladığı doktora öğrenimi ise “İplik Sanayiinde Faaliyet Tabanlı Maliyetleme Sistemi Modellemesi” adlı tezi ile 2002 tarihinde tamamladı. 2002 yılında yardımcı doçent olarak öğretim üyeliğine başlayan Doç. Dr. BENGÜ, 2011 yılında doçentlik ünvanı almış ve 2017 yılı nisan ayında profesör olmuştur. Halen Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde öğretim üyeliğine devam etmekte iken şimdi bölümüne dekan alarak atandı. 



 
Editör: TE Bilişim