CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün kutlama günü olarak değerlendirileceği bir süreç yaşanmadığını söyledi. TBMM’de yaptığı konuşmada “ Haksızlığa uğrayan, mağdur edilen, özlük hakları iyileştirilmeyen öğretmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer şöyle konuştu:“Eğitimin, öğretimin, öğretmenin sorunlarının zirve yaptığı bu süreçte Öğretmenler Günü'nü, bir kutlama gününden öte bizlere emek veren değerlerimiz öğretmenlerimize saygı ve sevgimizi sunma günü olarak değerlendiriyorum. Vefat eden öğretmenlerimize rahmet diliyorum. Öğretmenlerimiz ve eğitimle ilgili sorunların çözümü için uğraşlarımızı sürdüreceğiz. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün aydınlattığı yolda çağdaş eğitim için emek verenlere selam olsun. "Öğretmen yalvarmaz, öğretmen boyun eğmez, öğretmen el açmaz; öğretmen ders verir." diyen Fakir Baykurt’lara selam olsun. Haksızlığa uğrayan, mağdur edilen, özlük hakları iyileştirilmeyen öğretmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. 47.039 öğretmen meslekten çıkarıldı ya da açığa alındı, 1 milyon 511 bin 200 öğrenci öğretmensiz kaldı. Bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini diliyorum” dedi.

TERÖRÜ KINADI
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Adana’da meydana gelen bombalı saldırı ve Fırat Kalkanı harekatında şehit olan askerlerimize  rahmet diledi. Şöyle dedi:“Adana'daki terör saldırısını nefretle kınıyorum. Ayrıca, şehitlerimize ve yaşamını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza sağlık diliyorum. Acılarını paylaşıyorum”



 
Editör: TE Bilişim