Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Akdoğan kasabalarının ihtiyaçları ve yatırımlar için yeni projeler konusunda Ankara’da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu.

 

 Önce TBMM’de AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi ile bir süre görüşerek çeşitli konularda istişarelerde bulunan Akdoğan, daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan ile görüştü. Müsteşar Özaslan’la gerçekleştirdikleri görüşmelerin oldukça verimli olduğunu ifade eden Akdoğan, yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda önemli kararlar alınacağını belirtti.

 

Ardından da Gümüşlerli hemşerileri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Haluk Bilgin’i ziyaret etti. Bilgin’in böyle önemli bir görevde olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Akdoğan, yeni projeler konusunda kendisinden destek beklediklerini de sözlerine ekledi. Ziyaretlerinde Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Akdoğan’a eski İl Genel Meclis üyesi Naci Ünlü ile SS Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Rıdvan Eryiğit de eşlik etti.





 

Editör: TE Bilişim