Türkiye Büyük Millet Meclisini yerinde görmek amacıyla Ankara’ya giden Niğdeli öğrencileri, öğretmenleri ve velileri AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin Mecliste konuk etti.

Niğde ODTÜ Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve velileri Ankara’ya giderek AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin’in konuğu oldular. Niğdeli öğrenciler, öğretmenler ve velilerle yakından ilgilenen Gültekin onlara Gazi Meclisi gezdirdi. 15 Temmuz günü hain darbe girişimi sırasında bombalanan yeri ve diğer bölümleri onlarla birlikte gezen Gültekin daha sonra TBMM ‘nin salonunda misafirlerini Meclisin önemi ve tarihi hakkında bilgilendirdi.
AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğdeli öğrenci, öğretmen ve velilerin ziyareti ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,

“-Niğde’den Ankara’ya bizi ve Gazi Meclisimizi ziyarete gelen öğrenci, öğretmen ve velilerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza TBMM’nin önemini ve tarihini anlattık. Gazi Meclisimizle ilgili merak ettiklerini TBMM’yi birlikte gezerek onlara anlattık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yarınlarını inşa etmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Niğde’den gelen misafirleri ile TBMM’nin çeşitli noktalarında fotoğrafta çektiren AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, daha sonra onları tek tek vedalaşarak uğurladı.
 
Editör: TE Bilişim