Bor Mehmet Ersoy Ortaokulu tarafından Hz. Muhammed’in(SAV) Hayatını Konu Edinen “Gül Devri” Bilgi Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu.

 

Yarışmayı düzenleyen Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ödül törenine ev sahipliği yaptı. Tatlı bir heyecanın ve haklı bir gururun hakim olduğu ödül törenine, dereceye giren öğrenciler, törene aileleri ve okul yöneticileriyle katıldılar. Ailelerin, çocuklarıyla duydukları kıvanç görülmeye değerdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan SOLAK, İl Milli Eğitim Şube  Müdürü Abdurrahman VURAL, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Sinan ECER, İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Yasin ŞANLITÜRK ödül törenine katıldılar.

 

Yarışmada birinci olan Mehmet Güleç Ortaokulu öğrencisi Meryem İrem AKÇAY’a ödülünü (dizüstü bilgisayar) Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan SOLAK, ikinci olan Toki Ortaokulu öğrencisi Meryem ALTINSOY’a ödülünü (tablet bilgisayar)  Şube Müdürü Abdurrahman VURAL, üçüncü olan Kamil Alakuş Ortaokulu öğrencisi Sevilay GÖKÇE’ye ödülünü (akıllı cep telefonu)  Şube Müdürü  Ahmet Sinan ECER, dördüncü olan Toki Ortaokulu öğrencisi Gülenay KULA’ya ödülünü (bisiklet) Şube Müdürü Yasin ŞANLITÜRK, beşinci olan Yunus Emre Ortaokulu öğrencisi Gamze KIZIL’a ödülünü (MP3 Player) Okul Müdürü  Mahmut Fikret GÜROL verdiler.

 

Okul Müdürü  Mahmut Fikret GÜROL, değerlerin önemini yitirdiği bu zamanda, genç gönülleri Efendimiz’in (SAV) güzel hatırasıyla buluşturmanın çok önemli olduğunu vurguladı. Bu duygu hem bizlerin hem bu güzel gençlerin yaşaması gerçekten heyecan vericiydi, etkinliğimizde bizlere destek veren , katkıda bulunan Mustafa YILMAZ,  Ramazan AFACAN,  Adil BENLİ,  Tolga SÜMEROĞLU, Murat ALTAŞ,  Recep TETİK beylere sonsuz teşekkür eder, cömertliklerinin saadet vesilesi olmasını temenni ederim.”dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim