23 Kasım Pazar günü Nevşehir’de gerçekleştirilen 2014 Sonbahar Dönemi Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı için Gökkuşağı Gençlik Derneği Nevşehir’e tur düzenledi.


Kuruluşunun üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen birçok faaliyete imza atan Gökkuşağı Gençlik Derneği bir ilki daha gerçekleştirdi. 2014 Sonbahar Dönemi Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına Niğde’den katılanların sınav yeri Nevşehir olmasından dolayı düzenlenen sınav turu Gökkuşağı Gençlik Derneği Başkanlığı tarafından organize edilerek, öğrencilere büyük bir katkı ve kolaylık sağlandı.


TOKİ, KYK, Milli Piyango Yurdu ve Kültür Merkezi önü olmak üzere 4 ayrı yerden Nevşehir’e hareket eden araçlar ile ALES sınavına katılmaları sağlanan öğrenciler, bir ilki gerçekleştiren Dernek Başkanlığına teşekkür ettiler.


Gökkuşağı Gençlik Derneği Başkanı Yusuf Karaca dernek faaliyetleri hakkında yaptığı açıklamada; "Geleceğimizin mimarı olan gençlerimiz; tarihe altın harflerle yazılan geçmişimizi ve kültürümüzü üniversite hayatı boyunca muhafaza etmeleri önemlidir. Akademisyenlik yolunda zorlu bir sınav olan ALES'e giren genç kardeşlerimize yardımcı olduğumuz için mutluyuz. Bunların ışığında evrensel değerlerini benimseyen, muhafaza eden, düşünceye saygılı, dünyada ki değişimlere ve gelişmelere duyarlı olacaklarına inandığım genç kardeşlerime canı gönülden inanıyorum. Sınava girmiş olan bütün arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.


Editör: TE Bilişim