Niğde Üniversitesine kayıt yaptırmak için gelen öğrencilerin karşılanmasını sağlayıp kayıt işlemlerinde yardımcı olan, Niğde Gökkuşağı Gençlik Derneği Başkanı Yusuf Karaca, gençlik derneğine sağladıkları katkılardan dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür etti. 

Gökkuşağı Gençlik  Derneği, Niğde Üniversitesine kayıt yaptırmak için gelen aile ve öğrencilere rehberlik ederek,  Niğde şehirlerarası otobüs terminalinden başlayan hizmet zincirini öğrencilerin kayıt işlemlerini tamamlayana kadar devam ettirmişti.

Gökkuşağı Gençlik Derneği Başkanı Karaca'dan Belediye Başkanı Akdoğan'a Teşekkür
Niğde Gökkuşağı Gençlik Derneği Başkanı Yusuf Karaca; "Niğde'mize gelen üniversite öğrencilerimize yardım etmek, Niğde'mizin misafirperverliğini göstermek acısından oluşturduğumuz sistem ile şehrimize ilk defa gelen öğrenci ve ailelerine yardımcı olduk. Gökkuşağı Gençlik Derneği Niğde'de gençlerimizin etkinlik yapmaları, birlikte hareket edip ihtiyaç ve problemlerine çözüm bulmaları açısından kurulmuştur. Bu kapsamda sürdürdüğümüz faaliyetlerimize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Gökkuşağı Gençlik Derneği olarak gençlerimize ulaşma onlara yardımcı olma noktasında elbette maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız vardır. İşte bu bakımdan yardımlarını hiç bir zaman bizden esirgemeyen Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a teşekkür ediyoruz. Bizleri her konuda destekleyip yardımcı olmuş, katkı sağlamıştır. Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan, şehrimize gelen öğrencilerimize gençlerimize, Şehr-i Emin olarak gerekli ilginin gösterilmesi ve yardımcı olunması konusunda ki hassasiyetini Gökkuşağı Gençlik Derneğimize verdiği destekle de bir kez daha göstermiştir" dedi.
 
Gökkuşağı Gençlik Derneği Başkanı Karaca; "Gökkuşağı Gençlik Derneği olarak yönetimimiz ve üyelerimizle birlikte, gençlerimiz için en iyi imkanların oluşturulmasına katkı sağlamak gayretindeyiz. Niğde Üniversitesi kayıt döneminde Niğde Şehirlerarası Otobüs terminalinde oluşturduğumuz stant ile gelen öğrenci ve ailelerine yardımcı olduk. Otobüs terminalinden ücretsiz oluşturduğumuz servis ile öğrenci arkadaşlarımızı kayıt işlemi için üniversitemize kadar ulaştırdık. Niğde için hizmet eden, misafirperverlik örneği gösteren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Niğde Gökkuşağı Gençlik Derneği, faaliyetlerini arttırarak devam ettirecektir. 2014-2015 eğitim öğretim yılı, tüm öğrencilerimiz için başarılarla dolu hayırlı bir yıl olsun" şeklinde konuştu.










Editör: TE Bilişim